Stationen Uppsala | Tre europeiska klassiker - mitt i Uppsala

Tips i Paris

söndag, februari 24, 2019

VECKA 21-22
SPARRISVECKOR PÅ STATIONEN

  • Pocherad vit sparris
    Kalixlöjrom, hollandaisesås, jordärtkockschips och dill
    199 kr
     
  • Grön sparris
    parmaskinka "Luppi" lagrad 30 månader, majonnäs med vintertryffel, marconamandlar och tryffelpecorino
    199 kr
     
  • Vichyssoisesoppa på vit sparris
    rökt lax, pocherat ägg, gräslök, forellrom och äppelvinaigrette
    155 kr 

 

VECKA 23-24
PLAQUE GRILL

peppargrillad rostbiff, hjortkorv, fläsksida, "sauce béarnaise", tryffelmajonnäs, steak sauce, sydfranska grönsaker, dijonslungad sallad och parmesanpotatis

255 SEK/person
Serveras till minst två personer

 

VECKA 25-26
Oxfilé provençale

helstekt oxfilé, vitlökssmör, haricot verts, torkade tomater, dijonslungad grönsallad och råstekt potatis

699 SEK 
Serveras till två personer

 

VECKA 27-28
Hängmörad biff

"sauce bordelaise", vitlökssmör, djävulsryttare, honungsmarinerade körsbärstomater och pommes frites

355 SEK 

Svenssons Krogar